De Brandverzekering Handel

Voorkom zorgen over uw bedrijf of handesruimte! De z brandverzekering handel beschermt uw gebouw en inboedel in het kader van uw beroepsactiviteiten.

Bij Generali begrijpen wij hoe belangrijk het voor uw bedrijf is om op alles voorbereid te zijn, en om het voortbestaan ervan te verzekeren!

Waarom kiezen voor de Genibizz Brandverzekering Handel?

 • uw handelspand en inboedel zijn verzekerd in geval van brand, waterschade, natuurrampen, enz …
 • als u het pand huurt, is uw aansprakelijkheid als huurder verzekerd voor de schade veroorzaakt aan het gebouw
 • u geniet van een bijstand, 24u/24 en 7d/7

Een voorbeeld ? 
Moet uw handelspand na een brand bewaakt worden tegen diefstal? Wij zorgen op onze kosten gedurende 48u voor buitenbewaking van het gebouw.

De Genibizz Brandverzekering Handel beschermt uw activiteit

Aangezien heel wat voorvallen uw gebouw en inboedel (handelsgoederen, professioneel materiaal of meubelen) kunnen beschadigen of vernietigen, dekt de Genibizz Brandverzekering Handel veel meer dan schade door brand. Ze verzekert ook de schade veroorzaakt door:

 • een explosie of een blikseminslag
 • storm of hagel
 • abnormale rook- of roetontwikkeling
 • water of stookolie
 • elektriciteit
 • glasbreuk, inclusief zonnepanelen
 • vandalisme 
 • beschadiging bij aanrijding van het gebouw door een voertuig
 • natuurrampen: overstroming, aardbeving, enz.

Ze dekt ook uw aansprakelijkheid

In geval van een ongeval, brand of een natuurramp vergoeden wij de eigenaar van het handelspand voor de schade veroorzaakt aan zijn gebouw. 
Uw buren zijn ook beschermd in geval van schade aan hun woning ten gevolge van een voorval waar u verantwoordelijk voor bent.

We komen u ter hulp op het moment dat het nodig is

Wij sturen u een vakman voor de dringende herstellingen of een slotenmaker bij (poging tot) diefstal.

Als uw gebouw onbruikbaar (minimum 3 dagen) is na een ongeval, wordt het bewaakt. De inboedel wordt overgebracht en indien u op het ogenblik van het ongeval in het buitenland verblijft, brengen wij u naar huis.

Deze dienstverlening wordt aangeboden door Europ Assistance, dat volledig deel uitmaakt van de Generali Groep.

Optionele garanties

Wij bieden u de mogelijkheid om uw Genibizz Brandverzekering Handel aan te vullen met één of meerdere opties zodat u steeds op beide oren slaapt. 

Bescherm uw handelsactiviteiten en verzeker uw voorraad, materiaal en goederen tegen diefstal.

U kunt ook de verliezen ten gevolge van een ongeval compenseren. Stel dat u uw handelsactiviteiten moet staken ten gevolge van een brand: wij garanderen u dankzij de optie commerciële werkloosheid uw omzetbehoud.

De Genibizz Brandverzekering Handel kan geïntegreerd worden in een globale bundel Genibizz Global met al uw professionele verzekeringen.
 

Voor Grote Bedrijven :

Vraag advies aan ons team en creëer een dekking op maat om uw volledige patrimonium te beschermen (gebouw(en), koopwaar, meubelen…) tegen de risico’s op brand en dergelijke. U kunt ook een aanvullende verzekering vaste kosten en verlies van winst nemen.

Meer Weten?