Over DELA

DELA is geen groot bank. DELA is geen verzekeringsmaatschappij "pure sang". DELA maakt deel uit van een coöperatie. Dat betekent dat DELA niet kost wat kost winst moet maken en geen verantwoording moet afleggen aan aandeelhouders zoals grootbanken meestal wel moeten doen. Kiezen voor DELA is kiezen voor een maatschappelijk geëngageerde en door waarden gedreven organisatie die door de coöperatieve gedachte in al haar "doen en laten" zeer hoog in het vaandel draagt!


Tevredenheid:
97% van de nabestaanden van de bij ons verzekerden is uitermate tevreden met de geboden dienstverlening van DELA. Uiteraard is deze grote tevredenheid omdat DELA de uitvaartspecialist is met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van verzorgen en verzekeren van uitvaarten.

Een mooi en sereen afscheid zonder zorgen

Families bijstaan tijdens een van de moeilijkste momenten uit hun leven. Dat is de specialiteit van DELA. We doen dit al meer dan 75 jaar, tot grote tevredenheid van onze klanten.

De dag dat ú er niet meer bent, zorgt DELA ervoor dat alles betaald en geregeld wordt. In nauw overleg met de nabestaanden. Van de uitvaartkosten tot praktische hulp, begeleiding, advies en bijstand voor uw nabestaanden. Hun verdriet kunnen we niet wegnemen. de kosten en zorgen wel.

Persoonlijke Bijstand:


Naast het bijstaan voor, tijdens en na de uitvaart, assisteert de DELA consulent nabestaande zorg de nabestaande van de verzekerde ook bij allerlei praktische en administratieve beslommeringen: afhandelen van gas, elektriciteit, water, televisie, telefoon en internet, contacteren van financiële en verzekeringsinstellingen, opzeggen van abonnementen, advies over de aangifte van de nalatenschap,... Onze medewerkers staan families ook emotioneel bij in deze moeilijke periode en kunnen tevensadvies geven indien er nood is aan een rouwpsycholoog of rouwverwerkingsgroep.

WAAROM EEN DELA UITVAARTZORGPLAN?

Een uitvaartverzekering, een hele geruststelling

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie. Met het DELA uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratieve bijstand voor de nabestaanden.

Het verdriet kunt u hen niet besparen, de kosten en zorgen wél.

Waarom kiezen voor een DELA Uitvaartzorgplan?

  • DELA is dé uitvaartspecialist
  • Nabestaandenzorg is inbegrepen
  • Tot 18 jaar worden kinderen automatisch mee verzekerd op de polis van de ouders
  • De kosten voor uw begrafenis of crematie zijn reeds geregeld
  • Bij DELA geldt steeds de vrije keuze van begrafenisondernemer
  • Alles verloopt volgens uw wensen en/of die van de nabestaanden
  • Een kleine prijs voor gemoedsrust

DELA's Uitvaartzorgplan:

DELA biedt u dus een uitvaartverzekering gecombineerd met een zorgplan en dat noemen ze bij DELA het :

DELA Uitvaartzorgplan

Bij het DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden alle financiële zorgen.

Uniek aan het DELA Uitvaartzorgplan :

Het unieke aan het DELA uitvaartzorgplan in België zit in de combinatie van praktische EN financiële bijstand bij een overlijden. Naast het betalen van de kosten van de uitvaart kan DELA ook de volledige organisatie van de uitvaart op zich nemen. U kunt als dierbare zich volledig richten op het verwerken van het kostbare verlies.

 

Overzicht:

 

Verzekerd kapitaal1.500 - 10.000 euro
Kinderen meeverzekerdtot 18 jaar worden kinderen automatischmee verzekerd op de polis van de ouders1
Verzorgsclausule *optioneel2

Persoonlijke bijstand

door een consulent

nabestaandenzorg van DELA

ja
jaarlijkse indexeringoptioneel

1. Vanaf eenvoudige melding en n.v.t. bij koopsom.

2. Indien u met 2 volwassenen aangesloten bent, kunt u kiezen voor extra zekerheid met de verzorgingsclausule. Er moet dan geen verdere bijdrage betaald worden nadat 1 van de 2 volwassenen is overleden (meer premie van 10% en leeftijdsverschil gelijk of minder dan 10 jaar).

 

  • kiest zelf tot welke leeftijd u betaalt (maximaal tot 80 jaar). Nadien blijft u levenslang verzekerd.
  • betaalt periodiek. Per maand, per kwartaal, per 6 maanden, per jaar, of eenmalig.

Meer Weten?