DKV Verzekeringen Informatie:

  1. Hospitalisatie
  2. Ambulante Zorg
  3. Tandzorg
  4. Inkomensverlies
  5. Zorgverzekering

Hospitalisatie :

Kiezen voor een hospitalisatieverzekering bij DKV is kiezen voor gemoedsrust. Wij willen net als jij geen compromissen sluiten wanneer het aankomt op jouw gezondheid of die van je familie. DKV biedt een volledig gamma hospitalisatieverzekeringen aan om tegemoet te komen aan jouw noden en je te verzekeren van de beste zorgen terwijl je financiële risico's en je administratie worden beperkt. 

Ambulante Zorg

Wanneer je kampt met gezondheidsproblemen zijn bepaalde behandelingen ambulant: bijvoorbeeld medische raadplegingen of geneesmiddelen waarvoor er geen hospitalisatie nodig is, maar die wel een impact kunnen hebben op je financiële status. Zo is kinesitherapie zelden beperkt tot één sessie en zijn bepaalde geneesmiddelen erg duur. Dankzij een verzekering ambulante kosten van DKV ben je meteen goed verzekerd.

Tandzorg

Voor tandzorg moet je zelden naar het ziekenhuis, maar dat kost wel nog steeds veel geld, zelfs na de tussenkomst van je ziekenfonds. Het blijft immers vaak niet enkel bij een jaarlijkse controle en het verwijderen van een laagje tandplak. 
 Heel wat kinderen tussen 7 en 15 jaar moeten een orthodontische behandeling volgen. De prijs voor tandprothesen, bruggen, kronen, implantaten of een behandeling voor tandvleesontsteking loopt snel op. Een verzekering tandzorg beschermt je tegen hoge kosten en helpt je gebit optimaal te beschermen.

Inkomensverlies

Als je door een langdurige arbeidsongeschiktheid, door ziekte of na een ongeval, niet meer kan werken en je je inkomsten verliest, kunnen jij en je gezin in financiële moeilijkheden komen. Het wordt moeilijk om de hypotheek verder af te betalen, de kinderen naar de universiteit te sturen of je onderneming voor een faillissement te behoeden.
 De overheid voorziet wel een vangnet, maar het blijft in veel gevallen te weinig. Inkomensverlies is dus eveneens een risico waarop de aanvullende verzekering inkomensverliesvan DKV een antwoord kan bieden.

Zorgverzekering

Verlies van autonomie kan iedereen op elk moment overkomen. Een klein gezondheidsprobleem kan al snel je dagelijkse routine verstoren en ervoor zorgen dat je hulp nodig hebt bij alledaagse taken zoals je aankleden, je wassen, naar het toilet gaan, koken, boodschappen doen en de kinderen naar school brengen. Daarom creëerden wij DKV Home Care, onze zorgverzekering die speciaal ontwikkeld is om jou te helpen.

Meer Weten ?