Gezinsplan: uw voordeel

Een Gezinsplan van Baloise Insurance bundelt gratis uw verzekeringspolissen en die van uw gezinsleden. Zo krijgt u een duidelijk overzicht.

Uw veiligheid is onze zorg en daarom hebben we het Gezinsplan uitgerust met een Safety Pack, een voordelenpakket dat u het leven veilig en gemakkelijk maakt.

Bob Waarborg

Het is altijd feest als BOB bij Baloise Insurance verzekerd is

U kent ‘BOB’: de nuchtere bestuurder die andere mensen veilig naar huis kan rijden. Maar ook hij kan een ongeval veroorzaken. Baloise Insurance verzekert de gezinsleden voor voertuigschade veroorzaakt ‘als BOB’ (u of een gezinslid brengt een derde in zijn voertuig naar huis) of voor voertuigschade veroorzaakt ‘door BOB’ (een derde brengt u of een gezinslid met uw voertuig naar huis).

Neemt u uw verantwoordelijkheid? Dan zorgen wij ervoor dat u correct verzekerd bent!

Crash Stickers

Gepersonaliseerde CrashStickers: handig bij een ongeval

Een ongeval komt altijd ongelegen. En brengt vaak stress met zich mee: zijn er gewonden, wat is de schade, u moet dringend op een afspraak zijn … Bovendien moet u kalm genoeg blijven om – samen met de tegenpartij – de nodige documenten in te vullen ...

Daarom bezorgt Baloise Insurance haar klanten stickers waarmee het aanrijdingsformulier in een mum van tijd kan worden ingevuld. Ze werden immers voorbedrukt met alle administratieve gegevens van de verzekeringnemer (naam, adres, maar ook het polisnummer, de makelaar, enz). Zo kan men zich na een ongeval op belangrijker zaken concentreren.

De stickers zijn een exclusief voordeel voor onze klanten met een Gezinsplan dat minimaal 3 van de volgende 5 risico’s bevat: Motorvoertuigen – Brand Particuliere Risico’s – BA Gezin – Ongevallen privéleven en verkeer – Huispersoneel. Het Gezinsplan moet bovendien minimaal één polis BA Motorvoertuigen en één polis Brand Particuliere Risico’s bevatten.

Geen vrijstelling

Wij laten uw vrijstelling vallen zowel in Omnium Select als in Woning Select als dit contract één jaar schadevrij was en het schadebedrag hoger is dan de vrijstelling.

Om van deze voordelen te genieten*, bestaat het Gezinsplan uit minstens drie van de volgende vijf risico's:

  • Motorvoertuigen
  • Brand Particuliere Risico's
  • BA Gezin
  • Ongevallen privéleven en verkeer
  • Huispersoneel

Het moet ook minstens 1 polis BA Motorvoertuigen en 1 polis Brand Particuliere Risico's bevatten.

De exacte voorwaarden en modaliteiten vindt u terug in de Algemene en Bijzondere Voorwaarden of u vraagt ernaar bij uw makelaar.

*De voordelen van het Safety Pack zijn niet te combineren met een Combi-Pack.

Budgetplan

U kunt opteren voor een maandelijkse premiebetaling. Voor klanten met een budgetplan worden hiervoor geen extra kosten aangerekend.

Wij werken ook samen met een andere verzekeringsmaatschappij voor goede Autobijstand & Pechhulpverzekeringen.

 

Klik Hier voor een andere Pechhulpverzekering van Europ Assistance