Over Cigna

Cigna is een wereldwijde gezondheidsdienstleider die zich inzet voor het helpen van mensen bij het verbeteren van hun gezondheid, welzijn en gevoel van veiligheid.

Wie zijn we?

We volgen onze oorsprong meer dan 200 jaar terug, maar we werden het bedrijf dat je vandaag kent in 1982 met de fusie van INA Corporation en Connecticut General Corporation. Sindsdien zijn we blijven innoveren en uitbreiden over de hele wereld. We hebben verkoopmogelijkheden in 30 landen en rechtsgebieden en meer dan 86 miljoen klantenrelaties over de hele wereld. Onze meer dan 37.000 medewerkers bedienen klanten vrijwel overal.

Elke dag werkt ons team samen met onze klanten op manieren die zij proactief, persoonlijk en empathisch vinden. Die geest van echt partnerschap gaat dieper dan het betalen van claims, en is vaak levensveranderend - klanten helpen gezond te blijven, ziekte te voorkomen, toegang te krijgen tot gezondheidszorg, herstellen van ziekte of letsel, terugkeren naar het werk en zorgen voor hun gezin. Wereldwijd bieden we onze klanten en de gemoedsrust van hun familie en een gevoel van veiligheid. We zijn helemaal bij hen, op de meest kritieke momenten in hun leven.

Wat we doen

We werken samen met klanten om hen te helpen een gezond en veilig leven te leiden. We bieden klanten persoonlijk relevante producten en diensten, en we helpen klanten betaalbare gezondheidszorg te kiezen en optimale gezondheidsresultaten te bereiken.

Je bent overal gedekt

Cigna International biedt toegang tot gezondheidszorg- en gerelateerde financiële beschermingsprogramma's van superieure kwaliteit voor werkgevers, affiniteitsgroepen en individuen over de hele wereld.

Leiders in Global Healthcare Benefits

Wij bieden:

  • Individuele internationale zorgplannen
  • Tandheelkundige en visieplannen
  • Internationale medewerkersassistentie
  • Voortzetting opties
  • Voordelen voor gezondheid en welzijn

Waarom voor ons kiezen

Onze klanten kiezen ons voor hun internationale ziekteverzekering omdat alleen Cigna Global Health Options u alle volgende voordelen biedt:

  • Toegang tot ons wereldwijde netwerk van vertrouwde ziekenhuizen, klinieken en artsen
  • De flexibiliteit om een plan op maat aan te passen aan uw individuele behoeften
  • Het gemak en het vertrouwen van Cigna-klantenzorg
  • De geruststelling van onze ervaring met het leveren van