Overlijden

Iedereen verzekert zijn auto en zijn woning. Logisch, dat zijn immers kostbare bezittingen. Maar wat als het lot u onverwachts treft: een dodelijk (verkeers)ongeval, een hartaanval, een ongeneeslijke ziekte, …

Wat dan voor wie achterblijft? Hebt u al eens gedacht aan de financiële zekerheid van uw allerdierbaarste nabestaanden als u er niet meer bent? Met een Overlijdensverzekering kunt u alvast met een gerust gemoed volop van uw leven genieten.

Tijdelijke Overlijdensverzekering

Zullen de studies van uw kinderen nog gefinancierd kunnen worden als uw gezin het zonder u en uw inkomen moet stellen? Of hebt u nog heel wat kosten die een zware financiële last leggen op uw gezin? Bescherm dan uw nabestaanden bij uw vroegtijdig overlijden door een Tijdelijke Overlijdensverzekering.

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering is een levenslange verzekering bij overlijden. 

Klik Hier voor meer informatie over de uitvaartverzekering.

Financiële bescherming

U beschermt uw nabestaanden voor het geval u overlijdt vóór een bepaald tijdstip (de contractdatum). De verzekering zorgt er immers voor dat aan de door u aangeduide begunstigde een vooraf vastgesteld bedrag wordt uitgekeerd indien u vroegtijdig zou overlijden.

Schuldsaldoverzekering

De Schuldsaldoverzekering zorgt ervoor dat de lening gedeeltelijk of volledig (afhankelijk van de door u gekozen formule) wordt terugbetaald wanneer u vroegtijdig zou overlijden. Met een aanvullende verzekering Arbeidsongeschiktheid bent u er zeker van dat ook in geval van arbeidsongeschiktheid (minimaal 25 %) de lening wordt terugbetaald. Bovendien bezorgt de premie voor de Schuldsaldoverzekering u een belastingvoordeel.

Premie

Een gezonde levenswijze is belangrijk. Voor mensen die aan actieve preventie doen, voorziet Baloise Insurance daarom een beloning met een tarief dat:

  • afhankelijk is van een aantal objectief meetbare gezondheidscriteria
  • extra gunstig is voor mensen die aandacht besteden aan een gezonde levensstijl.