Sparen :

  • Jeugdsparen : "Iedere ouder wil zijn kinderen vooruit helpen, hun kansen op succes vergroten" Van kapitaal belang voor uw (klein) kind. Het Junior Plan is een soepele spaarformule waarbij u als (groot) ouders op een regelmatig tijdstip een vast bedrag kunt sparen voor uw (klein) kind. U kunt vrij kiezen wanneer u de polis Junior Plan onderschrijft, als het maar voor de 15de verjaardag van het kind is.
  • Pensioensparen : "Lang leven kost geld. En je weet nooit hoe oud je wordt. Je kunt maar beter een flinke buffer aanleggen." Pensionering. Meer vrije tijd, minder middelen. Veel kans dat uw wettelijk pensioen minder dan de helft van uw laatste netto loon zal gaan bedragen. Vandaag zijn steeds meer gepensioneerden verplicht om nog bij te klussen om niet in armoede te vervallen. Werken na het pensioen gebeurt dus niet altijd uit vrije wil. Om uw inkomens verlies op te vangen is er maar een oplossing : zorgen voor een goede aanvulling.
  • Lange Termijnsparen : "Ik heb een mooi pensioen. Ik hoop dat bijvoorbeeld mijn zoon en kleinzoon dat ooit ook kunnen zeggen." U doet al aan pensioensparen? U trekt geen kapitaalaflossingen en interesten van een woonkrediet (meer) af van uw jaarlijkse belastingaangifte? Dan is het lange termijnsparen de perfecte aanvulling. Net als in het pensioensparen kunt u jaarlijks een bedrag inleggen om meer pensioenreserves op te bouwen. Het maximum bedrag dat u kunt aftrekken hangt af van uw nettoberoepsinkomen en wordt per inkomstenjaar door de wetgever bepaald.
  • Vrij Sparen : "Wat er achter de volgende bocht komt, kun je nooit inschatten. Daarom verzeker ik mijn levensweg liever." U wenst planmatig te sparen voor een specifiek doel op lange termijn? U wilt een aanvullend pensioen opbouwen, doet al aan pensioensparen en trekt kapitaalaflossingen en interesten van een woonkrediet af via uw jaarlijkse aangifte? Dan is vrije sparen de perfecte oplossing.

Meer Weten?

Neem dan contact op met onze verzekeringsadviseur.