Uw beleggingen

Ook ondernemingen moeten hun geld kunnen beleggen, net zoals particulieren dat doen. Investeer verstandig en in alle veiligheid met onze innovatieve beleggingsoplossing Crescendo Dynamico.org.

Crescendo Dynamico.org biedt u en uw onderneming absolute zekerheid: u bent zeker van kapitaalsgarantie en een gegarandeerd rendement. Daarbovenop keren we elk jaar mogelijk nog een deel van onze winst uit, waardoor u een extra bonus ontvangt. Crescendo Dynamico.org biedt u en uw onderneming kortom een zekere een rendementsvolle belegging, en dat vanaf 2.000 euro

Het principe achter Crescendo Dynamico.org? Een 100% zekere belegging.

Wat is Crescendo Dynamico.org?

Crescendo Dynamico.org is een investering op lange termijn, waarbij het behoud van het geinvesteerde bedrag primordiaal is. Naast deze kapitaalsgarantie bent u en uw onderneming ook zeker van een jaarlijks rendement en mogelijk een extra bonus (‘winstdeling’).

Waarom beleggen in Crescendo Dynamico.org? 

  1. Sparen in alle veiligheid

    Crescendo Dynamico.org staat garant voor absolute veiligheid voor uw investering: deze oplossing is niet beursgenoteerd en dus ook niet onderhevig aan plotse beursschommelingen. U bent zeker dat uw onderneming op het einde de investering recupereert. Crescendo Dynamico.org biedt u zo absolute gemoedsrust.

  2. Sparen tegen een mooi rendement

    Bovenop de kapitaalsgarantie bent u ook zeker van een rendement van 0,01% op jaarbasis. Deze minder hoge gegarandeerde rentevoet geeft ons een grotere vrijheid in het beheer van het kapitaal, waardoor we op het einde van elk jaar mogelijk een extra bonus kunnen bieden. Op ons kunt u rekenen: tot op vandaag is er elk jaar een extra bonus uitgekeerd.

  3. Notionele intrestaftrek

    De “notionele interestaftrek” is een innovatieve en krachtige maatregel waarmee alle ondernemingen onderworpen aan de Belgische vennootschapsbelasting een aftrek van hun belastbaar inkomen kunnen toepassen in de vorm van een fictieve rente die wordt berekend op basis van hun eigen vermogen. Via Crescendo Dynamico.org kan uw onderneming van deze maatregel genieten.

De fiscale behandeling wordt toegepast in overeenstemming met de wetgeving die van toepassing is op dit moment en kan aan latere veranderingen onderhevig zijn.

Meer Weten?