VAB-Bedrijfsservice: stilstaan is achteruitgaan

 

Je kunt een efficiënt auto- en reisbijstandspakket op maat van een onderneming samenstellen. Je kiest voor de VAB-service in de Benelux en breidt dit eventueel uit met een technische dekking over heel Europa. Een wereldwijde personenbijstand voor het personeel kan ook, al of niet uitgebreid met pechservice. Bovendien geniet men van een interessant tarief naargelang de grootte van het wagenpark.
VAB biedt je zes verschillende combinatiemogelijkheden.

VAB-SERVICE BENELUX

Met het basispakket van de VAB-Bedrijfsservice is men er zeker van dat het wagenpark optimaal mobiel blijft. Bij autopech of ongeval kan men altijd rekenen op de snelle interventie van onze polyvalente pechvoertuigen. Je kan ook kiezen voor een vervangwagen (type B of gesloten bestelwagen). Zo haalt iedereen toch nog zijn volgende afspraak.

TECHNISCHE BIJSTAND EUROPA

Toch nog op tijd voor de ondertekening van een belangrijk contract na een ongeval in Parijs? Zonder problemen thuis na een vastgelopen motor in Milaan? Met de Europese bijstand van de VAB-Bedrijfsservice bespaart men onnodig tijdverlies of de eventuele kopzorgen voor de organisatie van een repatriëring. Dat regelt VAB allemaal voor je klant. Dit is de perfecte uitbreiding op het basispakket VAB-service Benelux of op de Personenbijstand Wereld. 

PERSONENBIJSTAND WERELD

Perfecte medische begeleiding na een opname in een ziekenhuis in Zürich? Een medewerker die kosteloos de zieke collega op de beurs in Düsseldorf kan vervangen? Met de personenbijstand van de VAB-Bedrijfsservice kan het bedrijf bij ziekte of een ongeval om het even waar ter wereld een beroep doen op de alarmcentrale van VAB. De reactie is altijd even snel en efficiënt.