Hoe veiliger uw nieuwe wagen, hoe groter uw korting

 

Dat is de boodschap waar we achter staan. Want als u investeert in veiligheid of ecologie, belonen we u graag. Als u kiest voor veiligheidsopties, kan u een totale korting verkrijgen tot wel 10 % op de waarborgen BA en Omnium.

 

Uw veilige en ecologische wagen

 

Parkeerhulpsystemen

Deze sensoren en camera's kunnen hindernissen detecteren tijdens het parkeren. Ze tonen hoeveel ruimte de wagen nog heeft en waarschuwen de bestuurder indien het voertuig een obstakel te dicht nadert. Autonome parkeersystemen vallen ook onder deze categorie

 
 

Aandachtshulpsystemen

Deze systemen meten het rijgedrag en de alertheid van de bestuurder. Camera's in de spiegels merken de vermoeidheid van de bestuurder op als hij langer gaat knipperen met zijn ogen, zijn rijstrook dreigt te verlaten, etc. De bestuurder wordt aangemaand om een pauze te nemen

 
 

Aanrijdingswaarschuwing en remhulpsystemen

Deze systemen remmen de wagen automatisch af wanneer er een aanrijding met een voorligger dreigt. Hieronder vallen ook de adaptive cruise control die de afstand bewaart en het adaptieve remlicht dat een waarschuwing geeft bij een noodstop.

 
 

Detectie voetgangers en fietsers

(infrarood)camera's en radar kunnen er voor zorgen dat de wagen afremt voor overstekende voetgangers.
Hieronder vallen ook de dodehoekassistenten. De wagen kan ook voorzien zijn van voetgangersairbags om zo de kwetsuren van voetgangers en fietsers te beperken indien er zich toch een aanrijding voordoet.

Pechhulpverzekeringen :

Indien u met een gerust gevoel op pad wil gaan met u auto en of motorvoertuig, dan raden wij u de pechverhelpingverzekering & autobijstand van Europ Assistance aan.

KLIK HIER voor meer informatie over deze Pechverhelpingverzekering & Autobijstand.