Waarom een business-contract?

Voor het business-segment heeft Europ Assistance een waaier aan interessante oplossingen die beantwoorden aan de specifieke noden van KMO’s, zelfstandigen, vrije beroepen en grote ondernemingen.

Deze contracten op maat kunnen gepersonaliseerd worden volgens de behoeften van de klant en bieden hem veiligheid, comfort en een kwalitatieve service op het vlak van bijstand en pechverhelping.

Of zijn medewerkers nu af en toe, geregeld of vaak voor korte of lange tijd naar het buitenland reizen, alleen professioneel of ook privé, met of zonder familie, de business-contracten van Europ Assistance bieden altijd een volledige bescherming van de medewerkers in binnen- en buitenland.

Dit houdt in vele opzichten alleen maar voordelen in voor de onderneming:

- Hij kan een verhoging van de productiviteit van zijn medewerkers realiseren door hun mobiliteit te garanderen en hen steeds te beschermen.

 - Hij kan een “employee benefits”-programma opstarten door zijn medewerkers en eventueel ook hun gezinsleden en voertuigen te beschermen tijdens privéverplaatsingen, zowel in België als in het buitenland. Dit is een bijkomend voordeel voor de werknemer, wat zijn loyauteit ten opzichte van de onderneming zal verhogen.